ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ GOOGLE STREET VIEW ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Προσκαλέστε τους πελάτες να σας επισκεφτούν, με εσωτερικές λήψεις Street View της επιχείρησής σας στους Χάρτες Google και στην Αναζήτηση Google.

%

των ανθρώπων θα ήθελαν να δουν εκ των προτέρων το μέρος το οποίο σχεδιαζουν να επισκεφτούν

Οι καταχωρίσεις με φωτογραφίες και οι εικονικές περιηγήσεις 360⁰ έχουν “2” φορές παραπάνω πιθανότητες να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των πελατών

%

των αναζητήσεων καταλήγουν σε επισκέψεις στις συγκεκριμένες τοποθεσίες

Ποια είναι τα οφέλη από μία φωτογράφιση 360⁰

Πολλές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τεχνολογία Εικονικής Περιήγησης (VR Tour) για να παρέχουν μια διαδραστική εμπειρία. Έτσι οι επισκέπτες μπορούν να βιώσουν και να αλληλοεπιδράσουν με την επιχείρηση σας σαν να ήταν πραγματικά εκεί. Οι πελάτες σας θα έχουν μια εικόνα από την επιχείρηση πριν έρθουν.

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας


ΕΜΠΙΣΤΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ Google Street View

Δημιουργούμε μια διαδραστική εικονική περιήγηση 360⁰ του χώρου της επιχείρησής σας. Θα παρουσιαστεί στο Google+ και Google Μaps δίνοντάς σας μεγαλύτερη έκθεση στις μηχανές αναζήτησης καλώντας τους επισκέπτες περισσότερο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕΣΙΤΙΚΩΝ

Φτιάξτε μια εικονική περιήγηση της ιδιοκτησίας που έχετε προς πώληση ή ενοικίαση. Οι 360⁰ φωτογραφίσεις μας ανεβαίνουν άμεσα στο Internet ώστε η πώληση να γίνει γρήγορα. Οι περιηγήσεις για μεσιτικά γραφεία μπορούν να παρουσιάσουν επιλεκτικά τα δωμάτια ή τους εξωτερικούς χώρους που χρειάζεται.

ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ

Μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ποιοτική εικονική περιήγηση 360⁰ ενός ξενοδοχείου, ενός γεγονότος, μίας επιχείρησης ή ότι άλλο μπορεί να φωτογραφηθεί. Θα επιτρέψουμε στον χρήστη να κινηθεί ανάμεσα στους χώρους και θα του παρουσιάσουμε φωτογραφίες ή βίντεο σε σημεία στην περιήγηση. Μπορούν επίσης να ενσωματωθούν στο Website σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας !

Καλέστε μας να δούμε τον χώρο σας και να συζητήσουμε σχετικά με το ενδιαφέρον σας για φωτογράφιση 360